SE*Sessan´s Magnum Classic

Född:

2012-07-19

Kön:

Fertil hane

Färg:

SIB n 24

Stamtavla:
Stamtavla
Uppfödare:
Marie Holmberg:
Blodgrupp:

A

HCM:

Kommer testas före första parningen

Fiv, FelV:

Kommer testas före första parningen

Om Magnum:

Jag minns så väl den dagen vi spontant åkte hela vägen till Timrå för att hälsa på Marie m. familj och alla missarna. På hennes hemsida hade de vita prinsarna fångat mina ögon och det var även en av de jag var intresserad av.

Väl hemma hos Marie så hade alla kattungarna precis somnat, men försiktigt försökte vi ändå mysa med dem, men det var rätt svårt ;) Men så dök han upp, den lille charmknutten på 5 veckor kom och satte sig hos mig och sökte ögonkontakt! Föll pladask på en gång, så det var inget snack om saken att det var honom vi ville ha! Hampus var lika säker som jag :)

Magnum är till skillnad från sin bror den "smarta" av de två. Om kattungarna hade varit de 7 små dvärgarna hade Loke varit Toker och Magnum varit kloker. Magnum är oftast den som sitter och tittar på då Loke gör något, sedan är det som att han suckar och går iväg och gör något "vettigt" istället ;)

Han är även väldigt tillgiven oss, men mest en "mammagris". Han har alltid koll på vad jag gör även om han inte alltid bestämmer sig för att ligga i mitt knä. Han är alltid den som kommer först på morgonen och ska gosa, och han har sin bestämda plats till höger om mig i sängen precis bredvid min axel. Där ligger han på kvällen då jag somnar och där lägger han sig på morgonen då jag vaknar.

Även han är snabbt till dörren då vi får gäster och är med och säger hejdå då de går. Och Magnum älskar att vara ute i koppel. Såfort jag tar fram det springer han och ställer sig på hallbyrån och står sedan helt still tills jag satt på honom det. Sedan skuttar han till dörren och väntar på att få gå ut! Han är också tydlig med att tala om då han tycker det är dags att gå in igen, då går han fram till vår dörr och väntar på att jag ska öppna.

mypicture

8 månader

mypicture

7 månader

mypicture

6 månader

mypicture

5 månader

mypicture

4 månader

mypicture

12 veckor - hemgång

mypicture

12 veckor

mypicture

7 veckor